Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Οι κυβερνήσεις πέφτουνε, μα η αλήθεια μένει..

Δεν υπήρχε περίπτωση να σιγήσει μια φωνή,
όχι το ότι υποστηρίζουμε την Ε.Ρ.Τ σαν λειτουργία, έτσι όπως διαμορφώθηκε μέσα στα χρόνια σε όργανο της εκάστοτε κυβέρνησης. Ήταν πολλοί εκείνοι που με το δίκιο τους ασκούσαν κριτική στον τρόπο που γινόταν η ενημέρωση από τα κρατικά κανάλια, ήταν πολλοί περισσότεροι εκείνοι όμως που αντιλαμβάνονται από προχτές ότι το κλείσιμο μιας κρατικής τηλεόρασης και των υπόλοιπων υποδομών της είναι ένα συνολικό χτύπημα. Όχι στην διαφθορά και στην 'κατάσταση' που είχε δημιουργηθεί εντός ραδιομεγάρου, αλλά ένα συνολικό χτύπημα στις ζωές τους.
Η έννοια της ελευθερίας εμπεριέχει το αυτονόητο της άκριτης επιλογής, εμπεριέχει την πλουραλιστικότητα. Και αυτό έχει χαθεί πολύ πριν την Ε.Ρ.Τ
Η τρικομματική έκανε ένα ανέλπιστο δώρο στην κοινωνία, έβγαλε την ενημέρωση από τα στενά pollitical correct πλαίσια και την έφερε με τον πιο άμεσο τρόπο στην κοινωνία..
Τώρα πρέπει οι εργαζόμενοι εργαζόμενες στην Ε.Ρ.Τ να κάνουν το βήμα παραπέρα.Μπροστά σε ένα τέτοιο κυβερνητικό χτύπημα δεν υπάρχει ο καιρός για πολλά πολλά, κλάματα και ρομαντικές μνήμες, αλλά μόνο το αυτονόητο.Κατάληψη του σταθμού από τους εργαζόμενους και αυτοδιαχείρηση του.Να πάρουν την ενημέρωση οι ίδιοι στα χέρια τους, έξω από μικροπολιτικές και μικροσυμφέροντα.Άλλος δρόμος δεν υπάρχει.
Και επιτέλους ας ακουστεί η πραγματική φωνή όλων εκείνων που τόσο καιρό αποκρύβεται
ας ακουστεί η φωνή των κατοίκων στις Σκουριές, των μεταναστών απο τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, των αντιφασιστών, των εργατών, των ανέργων, των των των....


Υ.γ. ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι οι τρόποι υπάρχουν και δεν πρόκειται να χαθεί το σήμα της Ε.Ρ.Τ οπότε στο κάτω μέρος του μπλόγκ μπορείτε να παρακολουθείτε το απεργιακό δελτίο του σταθμού..

Δεν υπάρχουν σχόλια: